Inchide
Iesi din cont
 1. # 1

  Stoc NECOMPLETAT

  Buna seara. De aproximativ 2 saptamani incerc sa achizitionez o bucatarie din magazinul dumneavoastra din IASI. Inclusiv pana astazi nu aveti toate corpurile/pachetele pe stoc. Am luat doar o parte din ele. Am intrebat pe cei responsabili pe raionul de mobila de bucatarie ce se intampla, si mi-au spus ca nu se stie daca se va completa stocul si ca nici NU SE POATE DA COMANDA . Culmea, am sunat la Leroy Merlyn din orasul Suceava si ei au toate corpurile/pachetele pe stoc. Am intrebat daca se pot trimite/transfera de la suceava la IASI pachetele de care am nevoie, raspunsul fiind NEGATIV. Nu mi se pare normal ca un astfel de magazin "respectabil" sa duca lipsa de stoc si sa procedeze astfel: nu se poate comanda in magazin, nu se pot transfera produse din alte centre din tara. etc.

  Multumesc
  1
  0
  922
  07.12.17, 08:28 PM

 2. # 2
  Este o problema curenta lipsa de produse in stoc si mai grav, lipsa de respect fata de clienti; nu va mai pierdeti vremea cu ei, sfatul meu este sa mergeti la firme serioase
  0
  03.01.18, 08:43 AM

Comenteaza

Members who have read this thread: 3

Reguli pentru postare

 • Nu puteți posta subiecte noi
 • Nu puteți posta răspunsuri
 • Nu puteți posta atașamente
 • Nu puteți edita postarea dvs.
 •  
concursConfruntarea Culorilor
Vara aceasta bloggerii au raspuns provocarii Leroy Merlin si Luxens si au intrat in “Confruntarea...Care dintre sectiunile site-ului FACEM-FACEM ti se pare mai interesanta?
Discutiile din forum
Imaginile din Galerie de proiecte
Concurs
Poll Maker

Super Meseriasii Bloggers in cautarea Manifestului FACEM-FACEM

Super Meseriasii Bloggers in cautarea Manifestului FACEM-FACEM

Intra in cont
Intra in cont
Ai uitat parola? / Cont nou?