http://www.abcconstructiipasive.ro/Pasi de constructie

O locuinta P+2 , amprenta de 70 mp , suprafata construita 210 mp , 4 muncitori 1 inginer , pret la grii 44.000 EUR , izolatie de aproximativ 40 cm direct din constructie .

Este vorba despre asa numitele cofraje termoizolante, ce au ca scop formarea peretilor din beton, de tip monolit. Sistemul de constructie Styro Stone conduce revolutia catre comunitatile conservatoare. Noi am gasit calea de a transforma betonul in materialul viitorului pentru constructia zidurilor.

Ati avut de ales permanent intre maximizarea protectiei termice si cea a rezistentei structurale?

Styro Stone va ofera solutia optima: cofrajele termoizolante reprezinta combinatia ideala intre stabilitatea structurala si protectia termica!

Finantare prima casa pe pamant

Styro Stone si*-a asumat raspunderea de a oferi alternative economice, stabile, sigure si superioare din punct de vedere calitativ pentru industria clasica a materialelor de constructii. Cladirile sufera schimbari dramatice, costuri de energie in continua crestere, vreme in continua schimbare, schimbari ale climei, materie prima de proasta calitate si cresterea numarului de insecte.

Tinand cont de aceste probleme, Styro Stone anticipeaza solutii pentru incercarile ce se prevad in viitor.

Astazi, aceste cofraje sunt folosite pentru a ridica orice tip de cladire, inclusiv case, cladiri foarte inalte, biserici, scoli, piscine, pereti despartitori si chiar hambare. Sistemul Styro Stone este alcatuit din doua panouri de neopor , unite cu bride de plastic dur incastrat direct din fabricatie.

Construirea cu cofraje din polistiren se poate reduce la trei etape simple: combinate , puneti cofraje , puneti armatura pe orizontala , prelungiti armatura pe verticala , legati armatura orizontala cu cea verticala , montati montantii speciali pentru astfel de constructii si la sfarsit turnatii betonul.